Persoonlijke groei
EVP - Werkplek en welzijn
Kans op doorgroeien

Jeroen

Kansen krijgen én zeker zijn van je job. Daar teken je toch voor?

Kansen krijgen én zeker zijn van je job. Daar teken je toch voor?


Wat ik zo fijn vind aan Lidl? Dat je volop kansen krijgt om je te ontwikkelen. Ook zonder hoger diploma. Want het gaat ‘m om de capaciteiten die je hebt. Zelf ben ik daarvan het beste voorbeeld. Op een kleine vijf jaar tijd groeide ik door van winkelbediende tot store manager. Ik had me nochtans voorgenomen om maar een half jaartje te werken, en dan terug te gaan studeren. Maar het liep net iets anders dan eerst gedacht.


Vertrouwen doet groeien


Lidl gelooft in me. Toen mijn leidinggevenden me voorstelden om deel te nemen aan een assessment om store manager te worden, twijfelde ik even. Was ik met mijn 25 niet te jong om al een heel winkelteam aan te sturen? Maar ze stelden me gerust: “Je kan het. We weten dat het in je zit.” Dus ging ik ervoor. Vandaag – een kleine vijf jaar na mijn start – leid ik de winkel waar het ooit allemaal voor me begon, in Duffel. En het houdt hier nog niet op wat mij betreft. Ik wil zien tot waar ik kan gaan en hoeveel meer ik nog in mijn mars heb.


Ook thuis grote stappen


In de media horen we vaak dat retailers het moeilijk hebben. Maar Lidl blijft nieuwe winkels openen en blijft echt groeien. Dat geeft me een veilig gevoel. Financiële stabiliteit en werkzekerheid, daar was ik voordien niet zo mee bezig. Ik woonde nog thuis. Maar vandaag is dat wel anders. Zeker nu we ons eerste appartement hebben gekocht. Binnen twee weken is het zo ver: dan trekken we erin. Voor het eerst samenwonen! Ik kijk er nu al naar uit.


Ontdek de verse vacatures in onze winkels

voor iedereen die telt

Herken je jezelf in de verhalen van onze collega’s? Wil je deel uitmaken van onze familie? Klik dan snel door naar onze jobsite. Je vindt er vast een job naar jouw smaak.

Ga naar onze vacatures

Geselecteerd voor jou